Quadron-Rólunk
 
  Kezdőlap >> Rólunk

RÓLUNK

A Quadron optimalizált és testreszabott megoldásaival támogatjuk az Ön vállalkozásának biztonsági igényeit. Stratégiai terveink és kiberbiztonsági megoldásaink egyaránt skálázhatóak és sokoldalúak. Magyarország vezető kiberbiztonsági cégeként elkötelezettek vagyunk amellett, hogy rendszereit üzembiztossá és erőssé tegyük. 

·   A kiberbiztonság egyre nagyobb aggodalomra ad okot minden vállalkozás számára, nem igaz? 
· Aggodalommal tölti el, hogy nem cselekszik elég aktívan kiberbiztonsági ügyekben? 
·   Azt próbálja kitalálni, hogyan indokolja a kiberbiztonság költségeit?
·   Aggasztja az, hogy egy adatszivárgás vagy támadás mennyibe fog kerülni vállalata számára? 
·    Ügyfeleket veszít azért, mert nem felel meg a kiberbiztonsági előírásoknak vagy szabványoknak?


Ezekre a kérdésekre a tökéletes válasz a Quadron. Az egyik vezető kiberbiztonsági cég vagyunk, amely innovatív védelmi megoldásokat és stratégiákat kínál. Kiberbiztonsági tanácsadási, technológiai, tesztelési és elemzési szolgáltatásaink célja, hogy a biztonság minden szinten be legyen építve: védjük helyszíni vagy felhőarchitektúráját és a bennük kezelt információkat, akár zéró bizalmi alapú konfigurációkkal. Gondoskodunk a fenyegetések, sérülékenységek és kockázatok mérsékléséről, miközben azon dolgozunk, hogy az újabb fenyegetések ne jelentsenek kockázatot bizalmas információi és üzleti működése tekintetében.

A 2014-ben alapított Quadron Kibervédelmi Kft. Magyarország egyik vezető információbiztonsági és internetbiztonsági szolgáltatója, amely Európában, Afrikában, a Közel-keleten és az Amerikai Egyesült Államokban van jelen. A Quadron 100%-ban az alapítói tulajdonában van és rendkívüli humán erőforrással rendelkezik. Küldetésünk, hogy növeljük ügyfeleink kiberbiztonsági tudatosságát, megvédjük őket a kibertámadásoktól tanácsadás és szolgáltatások révén, infrastruktúrájuk és alkalmazásaik felmérésével és értékelésével.  

A Magyarország egyik legjobb kiberbiztonsági szolgáltatásait nyújtó Quadron a Bizalmasság, Sértetlenség és Rendelkezésre állás követelményeit szem előtt tartva biztosítja ügyfelei számára a lehető legmegbízhatóbb szolgáltatásokat. Új generációs megközelítésünk elengedhetetlen a mai rendkívül dinamikus digitáis környezetek hatékony védelméhez – nemcsak azáltal, hogy következetes végrehajtást biztosít hanem amiatt, hogy a biztonságot a szervezet minden szintjén a napi működés részévé teszi. Stratégiánk integrálja a szervezet hálózati infrastruktúráját és biztonsági architektúráját, lehetővé téve az optimalizált méretezést és üzemeltetést a biztonság veszélyeztetése nélkül! 

A Quadron elkötelezettje a jövő generáció szakmai kompetencia fejlesztésének, ezért olyan kutatásokat és fejlesztéseket támogatunk, ahol fiatal, tehetséges mérnökökkel együttműködve  innvovatív kiberbiztonsági termékeket és szolgáltatásokat hozunk létre. Különféle képzéseket is kínálunk az egyes szervezetek hierarchiájának különböző szintjein, és személyre szabjuk azokat az alkalmazottak és a vállalkozás igényei szerint.