Hiába a jól kiépített vállalati kibervédelem, a leggyengébb láncszem az ember.

Kollégái képesek lesznek kivédeni a leggyakoribb információbiztonsági veszélyeket a Quadron e-learning tananyagaiból szerzett tudással!

Ügyfeleink visszajelzései

"Olyan biztonsági e-learning megoldást kerestünk, amely informatív, érdekes és valós példákon keresztül mutatja be, hogy milyen veszélyekkel találkozhatnak a felhasználók és azokat hogyan kezeljék. A Quadron rugalmas megoldása színvonalasan valósította meg az igényeinket, testre is szabhattuk és a saját e-learning rendszerünkben publikálhattuk. Az anyag nem egy egyszerű videó vagy next, next, finish jellegű diasor, annak sokszínűsége és interaktivitása biztosítja, hogy a felhasználók örömmel olvashassák és ne csak egy kötelező feladatként éljék meg."

- Molnár István, Compliance Officer, Telenor

"Vállalatunknál az A-Híd Zrt.-nél, kiemelt figyelmet fordítunk az adatok, információk védelmére, ezért tarjuk fontosnak, hogy az informatika kínálta lehetőségen túl a munkavállalóink ezirányú oktatására is hangsúlyt fektessünk. A Quadron Kibervédelmi Szolgáltató Kft. tapasztalt szakembereivel és kész megoldásaival olyan biztonság-tudatossági képzést valósítottunk meg cégcsoportunknál, melynek segítségével minden munkatársunk naprakész tudásra tehet szert az információbiztonságról. Ezen tudás megszerzése nem csak az A-HÍD Zrt. és a cégcsoportunk adat- és információs vagyonát, valamint rendszereit hivatott megvédeni, hanem a munkatársak mindennapi életében is hasznos megoldásokat és ismereteket közvetítenek."

- Maklári Zoltán, vállalatszervezés és IT vezető, A-Híd Zrt.

Az e-learning térhódítása

A pandémiás helyzet és a home office normává válásával előtérbe kerültek azok az információbiztonsági fenyegetések, amelyekkel a kollégák napi szinten találkoznak és amelyek révén veszélyben vannak az Ön szervezetének az adatai és informatikai rendszerei is.

A szervezeti hálózat otthonról történő elérése, a zsarolóvírusok, napi szintű adathalászatok közül akár egy is jelentős károkat okozhat szervezetének, nem beszélve az incidens kezelésének költségeiről és a várható büntetésről. Előzze meg a bajt! Oktassa munkatársait a Quadron e-learning tananyagaival!

Előzze meg a bajt!

Oktassa munkatársait a Quadron e-learning tananyagaival!

Biztonságtudatossági e-learning csomagok a Quadrontól

A kibervédelem tantermi oktatása helyett most a kollégák online képzése a leghatékonyabb tanulási forma, ezért ajánljuk a három, egymásra épülő csomagban kapható információbiztonsági e-learning képzéseinket.

Ha nincs saját e-learning rendszere, akkor használja a Quadronét!

Tudatosságot növelünk, nem szabályzatokat oktatunk

Fejlesztett tananyagunk a ma elérhető legfrissebb tudást adja át a felhasználói szintű kibervédelem és biztonságtudatosság témájában. A kurzus nem magolásra buzdít, hanem használható tudást ad át és növeli a felhasználók tudatosságát.

Változatosan felépített, interaktív modulok

Nem unalmas ppt-ket kell végignyálazni, hanem egy díjnyertes tananyagkészítővel (Articulate360) elkészített interaktív felületen böngészni és ezáltal tanulni. Haladásjelző jelzi a tananyag feldolgozottságát, minden lecke végén pedig ellenőrző kvíz segít áttekinteni a tanultakat.

Saját tempóban lehet haladni

A tanulás bármikor megszakítható és folytatható, saját ütemterv szerint elvégezhető.

Reszponzív felület

Legyen szó laptopról, tabletről, telefonról vagy asztali számítógépről, a tananyag könnyedén elérhető és használható.

Integrálható tananyag

A tananyagok integrálhatóak a saját E-learning (LMS) rendszerbe (SCORM1.2, SCORM 2004, AICC, xApi (Tin Can), pdf, html), ha pedig nincs saját e-learning rendszere, használja a Quadron saját eLearning Centerét!

Cégarculatra szabható felület

A tananyag külleme könnyen igazítható az arculati kívánalmakhoz az arculati színek, betűtípus és logó használatával.

E-learning tananyag csomagok

1 éves használat - 1-25 userig - SCORM 1.2 formában átadva

Időtartam

Téma

Bronz

Ezüst

Arany

1. 15 perc Adathalászat, a kész átverés
2. 15 perc Személyes adatok védelme a felhasználó szemszögéből
3. 15 perc Távmunka okosan, hatékonyan, biztonságosan
4. 15 perc iOS - Mobileszközök és mobilalkalmazások biztonsági kérdései
5. 15 perc Android - Mobileszközök és mobilalkalmazások biztonsági kérdései
6. 15 perc Közösségi oldalak veszélyei
7. 15 perc Social Engineering - Megtévesztésen/becsapáson alapuló információbiztonsági támadások
8. 15 perc Hitelesítés - jelszóválasztás és kezelés
9. 15 perc Irodán kívüli biztonság - utazások információbiztonsági kérdései
10. 15 perc Biztonságos internet bankolás
11. 30 perc Bankkártyás csalások és csaló webáruházak
12. 30 perc Szerezd vissza a gyereked! Gyerekek utólérése és megvédése a kibertérben
13. 15 perc Kriptovaluták megértése és biztonságos használata
14. 15 perc Fizikai biztonság, céges információs és eszközvagyon védelem otthoni környezetben

Minden csomagunk a Moodle alapú Quadron E-learning Portáljáról is elérhető

Minden csomag mellé bónuszokat biztosítunk!

Ügyfeleink, akik minket választottak a kibervédelemben:

Rólunk

A Quadron Kibervédelmi Kft. 2014-ben alakult és célul tűzte ki, hogy a hazai és nemzetközi információvédelem megerősítésén fog dolgozni. Mintegy harmincöt fő, köztük több mint húsz fő biztonsági szakértő dolgozik ezen cél elérésén.

Solymos Ákos 2015-ben csatlakozott a Quadron Kibervédelmi Kft.-hez és jelenleg az Oktatási és K+F üzletágat vezeti. A CISM, CRISC, ISO27001LA, ISO22301LA minősítésekkel rendelkező szakember tíz év tanácsadói és tíz év pénzintézeti információbiztonsági területen szerzett tapasztatát is felhasználva alkotja csapatával a tananyagokat. Hiszünk benne, hogy a modern e-learning oktatási formában, a Quadron tananyagokon keresztül elérhető tudás, és a tudatosság fejlesztése jelentősen hozzájárul az Ön szervezete biztonsági szintjének emeléséhez.

Hiszünk benne, hogy a tananyagokon keresztül elérhető tudás és a tudatosság fejlesztése jelentősen hozzájárul a szervezet biztonsági szintjének emeléséhez.

Ingyenes demo tananyag

Az adathalászat az egyik leggyakoribb olyan biztonsági fenyegetés, amivel a felhasználók napi szinten találkoznak.

Már egy becsapott felhasználó is veszélyt jelenthet az egész szervezet adatai és információs rendszereire.

„Adathalászat, a kész átverés” tananyagunk a Biztonságtudatossági e- learning csomagok első modulja, amihez ingyenes hozzáférést biztosítunk az érdeklődők számára.

Kipróbálom az "Adathalászat, a kész átverés" tananyagot

Ajánlatkérés és kapcsolatfelvétel

A képzés a legköltséghatékonyabb biztonsági intézkedés.

A Quadron Kibervédelmi Kft. munkatársainak évtizedes tapasztalatain alapuló, felhasználóknak szóló 5-10-14 modulos e-learning biztonsági tananyagaival felkésztheti munkatársait az internet veszélyeire és a legjellemzőbb kiberfenyegetettségek kivédésére.

Minden csomag mellé további bónuszokat biztosítunk.

Kérje ajánlatunkat!

Quadron Kibervédelmi Kft.

1051 Budapest, Sas utca 10-12.
+36 1 796 2122
info@quadron.hu