Média & Sajtó

Nagyszerű eredményekkel zártuk a Magyarország washingtoni nagykövetsége által szervezett Business Promotion & Development Campus (BPDC) SME Consulting bővítő programját. Záróakkordként részt vettünk Magyarország tiszteletbeli konzuljainak és kereskedelmi attaséinak szakmai rendezvényén az USA-ban, ahol bemutattuk az amerikai piacra szabott üzleti tervünket. Ennek eredményeként a Quadron üzleti találkozókra kapott meghívást Chicagóba, Los Angelesbe, San Franciscoba, a Szilícium-völgyben és Floridába. A Közel-Kelet mellett folyatjuk az amerikai piaco meghódítását is, ami azt jelenti, hogy folyamatosan bővítjük csapatunkat az egyre növekvő igények kielégítése érdekében.

A QUADRON exporttermelése tavaly elérte a közel egymillió USD-t - A vállalat most 6 országban kínálja szolgáltatásait

A magyar QUADRON Cybersecurity Services közel 1 millió USD értékben írt alá külföldi szerződéseket a tavalyi évben. 2018-hoz képest a cég megduplázta az exportszolgáltatások volumenét és több mint 20%-os bruttó árbevétel-növekedést ért el. Magyarország mellett a QUADRON informatikai biztonsági szolgáltatásait Bahreinben, Kuvaitban, Ománban, Kenyában és Törökországban is kínálja, több mint 10 külföldi megrendelőt szolgál ki, és saját irodát működtet a Közel-Keleten.

Örömmel jelentjük be, hogy a Magyarországi Nagykövetség üzleti promóciós és fejlesztési campus (BPDC) kkv-tanácsadó programjának első hete sikeresen lezárult. Szabó László nagykövet üdvözölte a nyolc ígéretes és innovatív magyar vállalatot, akik lehetőséget kaptak arra, hogy beiratkozhassanak egy több hetes üzleti tanácsadó tanfolyamra, amelynek középpontjában az amerikai piacokra való behatolás áll. Kövessen minket és értesüljön jövőbeli sikereinkről is!

A Qualitynet részt vesz a kiberbiztonsági konferencián

KUVAIT: Kuvait első ICT, adatkommunikációs és internetes szolgáltatója, a Qualitynet támogatóként és kiállítóként vett részt az első Öbölbeli Kiberbiztonsági konferencián és kiállításon, amelyet november 20. és 21. között rendeztek Anas AlSaleh, miniszterelnök-helyettes és kabinetügyi miniszter védnöksége alatt a kuvaiti Radisson Blu Hotelben.

Quadron Kibervédelmi Kft.

H-1051 Budapest, Sas utca 10-12.
+36 1 796 2122
info@quadron.hu
Cégjegyzékszám: 01 09 189206
Adószám: 24919414-2-41
EU VAT: HU24919414