Rólunk

A technológiai szakértők globális kiberbiztonsági tanácsadó háza

A 2014-ben alapított Quadron Kibervédelmi Kft. Magyarország egyik vezető, teljes mértékben alapítói tulajdonban lévő, kiemelkedően tehetséges szakembergárdával rendelkező információbiztonsági vállalata. Európa mellett már Afrikában, az Öböl-menti Együttműködési Tanácsban és az Amerikai Egyesült Államokban is képviseltetjük magunkat. Küldetésünk, hogy felhívjuk ügyfeleink figyelmét a kiberbiztonság fontosságára és megvédjük őket a lehetséges kibertámadásoktól azáltal, hogy tanácsadással és szolgáltatásokkal segítjük őket infrastruktúrájuk és alkalmazásaik felmérésével kapcsolatban. A Quadron kiemelkedő szerepet vállal az oktatási szektorban, hogy ezzel fiatal, tehetséges mérnökök bevonásával hozhassunk létre információbiztonsági felületeket támogató termékeket és szolgáltatásokat. A Quadron számos képzést kínál különböző szervezeti szinteken, melyek az alkalmazottak és az üzlet igényei szerint alakíthatók.

A Quadron hűen követi a CIA szentháromságot (Titoktartás, Integritás és Elérhetőség), hogy a lehető legmegbízhatóbb szolgáltatásokat nyújtsa minden ügyfelének. Megoldásokat kínálunk a Kockázatkezelés, a Sebezhetőség felmérésére és Behatolás tesztelésére, az Adatok Osztályozására, a Biztonsági technológiák megvalósítására és az SOC létrehozására is, csak hogy csak néhányat említsünk. Partneri kapcsolatot ápolunk globális beszállítókkal, hogy a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújthassuk.

A QUADRON számtalan problémára kínál megoldást ügyfeleinek. A növekvő technológiai és üzleti kockázatok komplex kezeléséhez olyan tapasztalt tanácsadók tudását kínálja fel, akik képesek válaszolni az IT ágazat legújabb kihívásaira.

Quadron Kibervédelmi Kft.

H-1051 Budapest, Sas utca 10-12.
+36 1 796 2122
info@quadron.hu
Cégjegyzékszám: 01 09 189206
Adószám: 24919414-2-41
EU VAT: HU24919414