Quadron-Nandhini Duraisamy
 
  Kezdőlap >> Vezetőink >> Nandhini Duraisamy
Nandhini Duraisamy
Managing Director - Middle East & Africa

Nandhini Duraisamy, 2020 júniusa óta az operatív igazgató pozíciót tölti be. Nandhini 23 éve dolgozik az Információtechnológia világában, különböző nemzetközi nagyvállalatoknál, több országban is. Nandhininak mélyreható tapasztalatai vannak az IT infrastruktúrák, Kockázatkezelés és Auditálás, Projektvezetés, Pre-Sales és az IT Stratégiaépítés területein. Nandhini Információbiztonsági Vezető volt az Anheuser-Busch italkereskedelmi nagyvállalatnál, annak európai operációjában jelentősen erősítve a cég informatikai biztonságát. Nandhini szintén CSIRT Vezető volt a GE vállalatcsoportnál, Európából irányítva a terület teljes globális működését.

Nandhini könnyen feltalálja magát a legkülönbözőbb kultúrákban is és széleskörű tapasztalatokat szerzett a legkülönbözőbb összetett mátrix szervezetekben.

A Quadronhoz történő csatlakozását megelőzően Nandhini több tucat egészségügyi képalkotásban tevékenykedő szolgáltató felmérését és integrálását végezte el az Affidea vállalatnál töltött évei alatt. 

Nandhini Indiában szerezte meg számítástechnikai egyetemi végzettségét, de már a Central European University-n kapta meg másod-diplomáját. Nandhini és férje Budapesten élnek két leányukkal.