Vezetésünk

Ismerd meg a vezetésünket

Card image cap

Gulyás Péter

Vezérigazgató

Gulyás Péter a Quadron Cybersecurity International vezérigazgatója. Péter 2014 eleje óta áll a vállalat élén és a Quadront ezalatt a globális kiberbiztonsági üzletszférába vezette. Elképzelése az, hogy a Quadronauts személyesen kiválasztott tehetségeinek közreműködésével természetesen és mesterségesen is növelje a cég méretét, miközben a lehető legjobb teljesítményt nyújtják. Ezzel a metódussal biztosítva az ügyfelek eszközeinek védelmét, valamint felkészítve őket a fennálló és a jövőben lehetséges kibernetikus kihívásokra.


Péter elkötelezett, valódi globális vezető, aki empátiával rendelkezik az emberei iránt és a vállalat működési modelljének, a lean menedzsmentnek központi figurája. Erősen elkötelezett a vállalat jövőképe, küldetése, stratégiája és alapértékei iránt. A vállalat belső növekedésére irányuló figyelme éppen olyan erős, mint küldetéstudata, hogy a Föld különböző pontjai felé terjeszkedjen.


Péter 20 évnyi változatos nemzetközi tapasztaltot hasznosít pozíciójában, de állítása szerint még mindig tanul. Első EMBA-ját (European Master of Business Administration) a CEU-n, második globális EMBA-ját a WU Executive Academy-n és a minnesotai Carlson Management School-on szerezte. Peter és felesége jelenleg Budapesten élnek, 2 gyermekük van.

Card image cap

Nandhini Duraisamy

Operatív igazgató

Nandhini Duraisamy 2020 júniusa óta a Quadron Operatív Kiválóságának Igazgatója. Nandhini az elmúlt 23 évben IT-területen dolgozott, miközben beutazta a világot különböző multinacionális vállalatok égisze alatt. Nandhini vezetési tapasztalattal rendelkezik az infrastruktúra, a kockázat, az audit, a projektmenedzsment, a pre-sales és az IT-stratégia területein. Nandhini volt az Anheuser-Busch informatikai biztonsági és irányítási vezetője is, ez alatt az idő alatt az európai régió italüzletágának biztonságáért felelt.


Nandhini különböző kultúrákkal találkozott és sokoldalú tapasztalatokat szerzett a komplex mátrixszervezetekkel való együttműködés terén.


Ezen felül, mielőtt csatlakozott a Quadronhoz, az Affidea-ban töltött hivatali ideje alatt Nandhini több, mint egy tucat átvilágítást és integrációt hajtott végre egészségügyi diagnosztikai képalkotó vállalatoknál.


Nandhini Indiában szerezte meg Computer Applications MSC diplomáját, amit egy közép-európai egyetemen szerzett IT Managemen MSC követett. Nandhini és férje jelenleg Budapesten élnek 2 lányukkal.

Card image cap

Gyalog Attila

Értékesítési igazgató

Gyalog Attila a Budapesti Corvinus Egyetemen szerzett nemzetközi gazdasági kapcsolatok MSC diplomát és a Budapesti Közgazdasági Főiskolán BA diplomát, de az Egyesült Államokban is tanult. 


Szakmai karrierjét 1998-ban, a magyar távközlési piac felszabadulásakor a KPN leányvállalatánál, a PanTelnél, értékesítési területen kezdte. A PanTel-ben a nemzetközi, az ipari és a kereskedelmi értékesítési szegmensek vezetőjeként is dolgozott. Miután a vállalat 2008-ban beolvadt az Invitelbe (Invitech), ő felelt a pénzügyi, nemzetközi, majd később az adatközpont-értékesítési csoportok vezetéséért. 2012-től a UPC Magyarország (Liberty Global) B2B értékesítési igazgatója, ahol a kis-, közép- és nagyvállalatok dinamikusan növekvő értékesítési csatornáinak kiépítéséért, működtetéséért és létrehozásáért is felelős volt.


Folyékonyan beszél angolul, szabadidejében vitorlázik, síel és két gyermek apja. 2017 óta jelenlegi pozíciójában a Quadron biztonsági szolgáltatási portfóliójának belföldi és nemzetközi értékesítési tevékenységéért, valamint a marketingfeladatok koordinálásáért felel.

Card image cap

Szekeres Balázs

Műszaki vezérigazgató

Balázs a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen diplomázott banki informatikus szakon.


Pályafutását az Ernst and Young vezető tanácsadójaként kezdte. Ezután több szervezet mellett az Országos Hálózati Biztonsági Központnál dolgozott, ahol technikai igazgatóként részt vett egy nemzetközileg beágyazott és elismert kiberbiztonsági központ (CERT-Hungary) létrehozásában és sikeres működtetésében – erre a projektre máig a legbüszkébb. Pályafutását informatikai biztonsági igazgatóként folytatta a NISZ-nél (Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt.), majd az Erste Bank információbiztonsági vezetőjeként egy közel 20 fős, információs és kiberbiztonsági csapat irányításával bízták meg.


A mérnöki csapat vezetése és a technológiai stratégia továbbfejlesztése mellett a Quadronnál Balázs feladata olyan szolgáltatások fejlesztése, mint a sebezhetőségi tesztek, a QSOC és a QSOS szolgáltatások, valamint termék- és vállalati bemutatóközpontok létrehozása.

Card image cap

Solymos Ákos

Oktatási üzletág vezető és Szenior kutató

Solymos Ákos az Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanító és Óvóképző Főiskolai karán végzett 2000-ben, informatika műveltségi területes tanítóként.


A korai kétezres években IT biztonsági tanácsadóként dolgozott, majd 2005-ben csatlakozott Magyarország egyik legnagyobb bankjának információbiztonsági csoportjához. Itt éveken keresztül vezette a csoportot, majd az ő felelősségi körébe került a teljes magyar bank és a leányvállalatainak információvédelme. A bankban töltött közel egy évtized alatt komoly tapasztalatokat szerzett, több sikeres nemzetközi szakmai vizsgát és minősítést is magáénak tudhat (CISM, CRISC, ISO27001LA, ISO22301LA). 2015. év közepén csatlakozott a Quadron Kibervédelmi Szolgáltató Kft-hez, ahol jelenleg az Oktatási és K+F területet vezeti.


Az elmúlt években társszerzőként részt vett a Neumann János Számítógéptudományi Társaság (NJSZT) IT biztonság közérthetően című könyvének megalkotásában, valamint szakmai anyagokkal járult hozzá a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Elektronikus információbiztonsági vezető képzés tananyagaihoz. Ákos a szerzője a Frici, Fülöp és a hackerek című könyvnek, amely segítség a gyermekeknek és szülőknek egyaránt megérteni és elkerülni a kibertér veszélyeit.

Quadron Kibervédelmi Kft.

H-1051 Budapest, Sas utca 10-12.
+36 1 796 2122
info@quadron.hu
Cégjegyzékszám: 01 09 189206
Adószám: 24919414-2-41
EU VAT: HU24919414