Quadron-Erőforrás biztosítás és fejvadászat
 
  Kezdőlap >> Erőforrás biztosítás és fejvadászat

Erőforrás biztosítás és fejvadászat

A Quadron Kibervédelmi Zrt. a digitális biztonság, adat-, információ- és rendszervédelem szakértője. A hardware és szoftver megoldások mellett információbiztonságban, kiberbiztonsági tanácsadásban és szolgáltatásnyújtásban is tudunk segíteni.

Szakembereink tapasztalatának és a megszerzett referenciák ismeretében állítjuk, hogy az általunk képviselt szakértői csapat a megfelelő választás az Ön cége számára. A Quadron az EU piacán és a Közel-Keleten 8 éve van jelen és biztosítja a magas színvonalú munkavégzést és projektek megvalósítását, rendszerek bevezetését.

A Quadron kiberkockázati és biztonsági területen a megbízhatóságával és professzionalizmusával tűnik ki, tudásunk, adatbázisunk, innovatív kutatás-fejlesztési területekkel kombinálva, a lehető legmagasabb biztonsági szabványok mellett, további innovációkra ösztönöz minket.

Töltse fel csapatát új tehetségekkel!

Az Erőforrás biztosítás szolgáltatásunk keretében ön szakértői támogatásunkkal tudja megtalálni és kibővíteni csapatát a legtehetségesebb szakemberekkel. Bármikor csökkentheti vagy bővítheti kibővített csapatát, amikor csak szüksége van rá.


Megtaláljuk a szükséges készségekkel rendelkező szakembereket.
Az alábbi területeken tudunk segíteni új, magas felkészültségű
munkatársakat találni önnek:

  • Webfejlesztés
  • Mobilalkalmazás-fejlesztés
  • Tesztelők, teszt automatizáló mérnökök
  • Cloud és DevOps mérnökök
  • Adatbányászok és üzleti elemzők
  • Kiberbiztonsági elemzők
  • Hálózatbiztonsági elemzők
  • SOC elemzők

Fullstack csapat létrehozása

Az End-to-End csapatok ideális választás minden olyan szervezet számára, amely egy olyan csapatot szeretne, amely a szoftver életciklus teljes folyamatát kezeli. Ezzel a megoldással az tulajdonosoknak és az üzleti vezetőknek nem kell aggódniuk más, harmadik féltől származó szolgáltatók miatt.

Hogyan dolgozunk?
1. Kiválasztási folyamat
Minden egyes lehetőséghez egy IT-toborzó csapatot rendelünk. Onnan validáljuk a legmegfelelőbb jelölteket az általunk összegyűjtött önéletrajzok közül. Ezután a kívánt csapat számára minden egyes szerepkörhöz egy szűkített profillistát mutatunk be.
2. Megrendelő bevonása a toborzásba
Fontosnak tartjuk a személyes preferenciát, az intuíció szerepét a kiválasztásban. A Megrendelő kiválaszthatja a legjobb önéletrajzokat az egyes szerepkörökre. Ha a Megrendelő több megfelelő profilt szeretne látni, újabb jelölteket keresünk. Az interjúk első fázisát mi végezzül, a második, technikai kört pedig már a Megrendelő.
3. Jelenlét a toborzási piacon
Szakosodott toborzási csapatunk, ami 4 éve aktívan támogatja a belső csapatunk és ügyfeleink igényeit. Jelenleg 3 főállású toborzó kollégánk van, akik több mint 50.000 szakembert tartalmazó belső adatbázisból választják az önnek megfelelő jelöltet.