Kezdőlap >> E-learning csomagok

Hiába a jól kiépített vállalati kibervédelem, a leggyengébb láncszem az ember

A mindennapi megszokott folyamatokat egy pillanat alatt döntheti romokba egy nem várt incidens. Ne várd meg, hogy megtörténjen a baj és ellehetetlenítse szervezeted működését! A felhasználók képzésével és tudatosításával jelentősen csökkenthető a kockázat. Ezért alakítottuk ki oktatásainkat, biztonságtudatossági e-learning csomagjainkat és pszichológiai manipuláción alapuló támadás szimulációs szolgáltatásainkat, ahol nem csupán elméleti tudást kapnak a felhasználók, hanem a gyakorlatban is tapasztalatot szerezhetnek.

Aktuális ajánlataink

1

Basic E-Learning csomag
és
Személyes előadás

A legfontosabb biztonsági tudásanyag kompakt csomagban, e-learning formátumban és igény szerinti ütemezéssel. Mindezt kiegészítjük a legaktuálisabb fenyegetések és védekezési módok, vagy akár a kiberpszichológia rejtelmeinek bemutatásával egy élő előadás keretében!

2

Basic E-Learning csomag
és
Adathalász szimuláció

A legfontosabb biztonsági tudásanyag becsomagolva és saját ütemezés szerint feldolgozva e-learning formában. A dolgozók biztonságtudatosságának legjobb fokmérője egy adathalász támadás szimuláció! A phishing megvalósítható az E-learning tananyagok elvégzése előtt vagy után is!

3

Basic E-Learning csomag
Személyes előadás
Adathalász szimulációval

Az adathalászat szimuláció általános képet ad a felhasználók biztonságtudatossági szintjéről. Ezután következhet a legfontosabb biztonsági tudásanyag becsomagolva és saját ütemezés szerint e-learning formában feldolgozva. Mindezt kiegészítjük a legaktuálisabb fenyegetések és védekezési módok, vagy akár a kiberpszichológia rejtelmeinek bemutatásával egy élő előadás keretében!

Ajánlatot kérek

Személyes előadás - A kétórás tantermi/online tréningek során - melyeket előszeretettel nevezünk interaktív előadásoknak - a felhasználókat a legfrissebb információkkal látjuk el a legutóbbi fenyegetésekről és legújabb védekezési módokról. Ügyfeleink az alábbi négy előadás témából választhatnak: Security Standup, Kiberpszichológia, Identitáslopás és a Kiberháború és biztonság.

E-learning képzések - Több száz és több ezer felhasználóval rendelkező ügyfeleinknél is sikerrel vezettük be a szakértőink által fejlesztett és rendszeresen frissített, kulcsrakész, de testreszabható e-learning képzéseinket. Kollégáid képesek lesznek kivédeni a leggyakoribb információbiztonsági veszélyeket a Quadron tananyagaiból szerzett tudással! 3 csomag és számtalan tananyag közül választhatsz.

Adathalász szimuláció - Elég felkészült lenne csapatod egy adathalász támadás kivédésére? Teszteljétek le! Szimulációnk segítségével biztonságos keretek között kaptok visszajelzést arról, hogy mi történne egy esetleges incidens esetén.


Mit kell tudnod az e-learning csomagokról?

Tudatosságot növelünk, nem csak szabályzatokat oktatunk, ezért gyakorlati tudásotok lesz

A tananyagot integrálhatjátok a saját e-learning rendszeretekbe, vagy használhatjátok a Quadron saját e-learning centerét is

Nem száraz ppt-ket kell végignyálaznotok, hanem egy díjnyertes tananyagkészítővel (Articulate360) elkészített interaktív felületen tanulni

Céges arculatra szabható felület

Saját tempóban lehet haladni és elvégezni a modulokat

Reszponzív felület: laptopról, tabletről és telefonról is élvezhető

A Quadron Oktatási üzletágának vezetője, több könyv, újságcikk és esettanulmány szerzője, továbbá rendszeres előadói tapasztalata garantálja, hogy maradandó élményben lesz része a tanulóknak.

Nemcsak CISM, CRISC, CDPSE, ISO27001LA, ISO22301LA minősítésekkel rendelkezik, hanem tíz év tanácsadói, illetve pénzintézetnél információbiztonság területén szerzett munkatapasztalat is van mögötte. Közvetlen stílusával a bonyolult IT biztonsági problémákat is életszerű nyelven és humorral adja át közönségének, így kiérdemelte a “rocksztár” státuszt ügyfeleink közt.

akos-kep


Ajánlatot kérek

Az ügyfeleink ezt mondták az e-learning csomagokról:

Ők már a Quadront választották:

BLOG

Kérj ajánlatot csomagjainkra a lenti űrlap segítségével!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Elküldjük benne a legújabb cikkeinket, webinár időpontjainkat.

.