Quadron-Gulyás Péter
 
  Kezdőlap >> Vezetőink >> Gulyás Péter
Gulyás Péter
Chief Executive Officer

Gulyás Péter a Quadron Cybersecurity International ügyvezető igazgatója. Péter 2014 eleje óta áll a vállalat élén és a Quadront ezalatt a globális kiberbiztonsági üzletszférába vezette. Az általa válogatott Quadronauták csapatával együtt a folyamatos növekedés a célja, melyet a belső létszám növelésével illetve fúziók és felvásárlások által szeretne elérni annak érdekében, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa ügyfelei számára és megelőzze az őket fenyegető kibervédelmi problémákat Ezzel a metódussal biztosítva az ügyfelek eszközeinek védelmét, valamint felkészítve őket a fennálló és a jövőben lehetséges kibernetikus kihívásokra. 

Péter elkötelezett, valódi globális vezető, aki empátiával rendelkezik az emberei iránt és a vállalat működési modelljének, a lean menedzsmentnek központi figurája. Erősen elkötelezett a vállalat jövőképe, küldetése, stratégiája és alapértékei iránt. A vállalat belső növekedésére irányuló figyelme éppen olyan erős, mint küldetéstudata, hogy a Föld különböző pontjai felé terjeszkedjen. 

Pétert 20 évnyi változatos nemzetközi tapasztalata segíti munkája során, de a folyamatos tanulás híve. Első EMBA (Executive Master of Business Administration) végzettségét a CEU, a második globális EMBA diplomáját a bécsi WU Executive Academy és az Egyesült Államok-beli Minnesota állam Carlson Management School képzésének keretein belül szerezte. Péter és felesége jelenleg Budapesten élnek és 2 gyermekük van.