Quadron-Gyalog Attila
 
  Kezdőlap >> Vezetőink >> Gyalog Attila
Gyalog Attila
Managing Director - EU

Gyalog Attila Msc diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte nemzetközi gazdasági kapcsolatok szakon, BA diplomáját pedig a Budapesti Gazdasági Főiskolán, de az Egyesült Államokban is tanult.

Szakmai pályafutását 1998-ban, a magyar távközlési piac liberalizációja idején kezdte a KPN partner cégénél, a PanTel-nél, értékesítési területen. A PanTelnél a nemzetközi, ipari és kereskedelmi értékesítési szegmensek vezetése volt a feladata. Miután a vállalat 2008-ban egyesült az Invitellel (Invitech), a pénzügyi, nemzetközi, majd később az adatközpontok értékesítési csapatának vezetéséért volt felelős. 2012-től a UPC Magyarország (Liberty Global) B2B értékesítési igazgatója volt, ahol szintén a kis-, közép- és nagyvállalatok dinamikusan növekvő értékesítési csatornáinak lefektetéséért, kiépítéséért és működtetéséért felelt.

Folyékonyan beszél angolul, szabadidejében szívesen vitorlázik, síel. Két gyermek édesapja. Jelenlegi pozícióját 2017 óta tölti be, ő felel a Quadron biztonsági szolgáltató portfóliójának hazai és nemzetközi értékesítési tevékenységéért, valamint a marketing feladatok koordinálásáért.